Anglijoje arbatos gėrimo tradicijos išties gilios, tai tarsi kasdienis ritualas. Popiečio arbata turbūt sunkiai įsivaizduojama be gabalėlio pyrago. Turbūt žinomiausias pyragas Didžiojoje Britanijoje yra vaisių pyragas, kuriuo aukštuomenė jau mėgavosi šešioliktame amžiuje. Turtingo skonio, pagamintas dedant daug skirtingų razinų, karamelizuotus vaisius (dažniausiai vyšnias, apelsinus bei citrinos žieveles), miltus, kiaušinius, sviestą ir rudąjį cukrų. Britai panašius pyragus pradeda kepti likus mažiausiai keliems mėnesiams iki Kalėdų – taip pyragas turi laiko subręsti. Vaisinis pyragas bręsta kaip geras sūris, jo skonis laikui bėgant tik gerėja.
Buckingham kepykla yra įsikūrusi Anglijos viduryje, mažame istoriniame miestelyje Bradford on Avon. Pyragus kepa pagal senovinę 1890 metų receptūrą – viskas gaminama rankomis, nenaudojant jokių nenatūralių dažiklių. Kiekvienas pyragas yra supakuojamas į elegantišką metalinę dėžutę, vakumo pagalba ilgai išlieka minkštas ir drėgnas, tarsi būtų tik ką iškeptas.